Infóvonal: 20/516-4576

Portfólió Fotózás Férfiaknak

fotoportfolio_ferfiaknak

Portfólió Fotózás Férfiaknak

 • Pofi portfólió készítése, hogy a közösségi oldalakon is elérd a maximális hatást
 • Célunk, hogy exkluzív és különleges profilt hozz létre
 • Ha szeretnéd már a fotóid alapján elnyerni a hölgyek tetszését, akkor itt a helyed

Leírás

Portfólió és profi képek webre

Legyen több pénzed, hogy a weboldalaidon igényes, vonzó, pénztermelő képek jelennek meg, amik növelik a feliratkozók számát és bevételeid!/h2>

Portfólió és képek facebookra

Szerezz barátnőt igényes, vonzó, nők figyelmét megragadó fotókkal facebookon és társkereső oldalakon!

Portfólió fotózás előtt:

20160304_184504

Portfólió fotózás után:

fotozas

fotozas

portfolio

 

 •  Irigykedve nézed a címlapon lévő férfiak és nők fotóit?
 • Soha nem voltál fotogén alkat, de mindig szerettél volna előnyös fényképeket magadról?
 • Már a fotó alapján el akarod nyerni a hölgyek tetszését online ismerkedéskor?
 • Önéletrajzodban szeretnéd a legjobb benyomást kelteni leendő munkáltatódnál?
 • Ha terméket, azaz magadat adod el, mint szolgáltató, akkor elsősorban ízléses, vágykeltő fotók kellenek és tematikus képek az adott területről.

 Akár vállalkozóként profi portfólió készítés

img_2994 

img_2843

img_2877

 

 • Szeretnél igazán jó profilképet a közösségi oldalakon a profilképednek, amely tucatszám vonzza a likeok-at? Most mindezt, és még sokkal többet is elérhetsz! A Férfikommunikáció profi megbízott fotósaival olyan portfóliót készítesz magadnak, amely vonzani fogja a tekinteteket (és a hölgyeket).

Férfikommunikáció profi portfólió fotózás


Van egy angol mondás: Sosincs második esélyed jó első benyomást tenni. Bár sokan ismerik a mondást, fontosságát kevesen érzik át igazán. A mai világban mindenkinek nyoma van a interneten. Az pedig főleg rajtad múlik, hogy jó benyomást teszel azokra, akik rákeresnek a nevedre google-ben vagy nem? Mert többet számíthat, mint gondolnád! Csak olvass utána a témának (angolul: online reputation)

Gondolkodtál már azon, hogy talán azért nincs munkád vagy azért nincs barátnőd, mert nem megfelelő az online jelenléted? Rád keres a főnök, vagy a lány és ha nem teszel meg mindent, hogy az első benyomás jó legyen, lehetséges, hogy már nem lesz esélyed megmutatni a személyiséged. El kell szomorítsalak, de ez a világ sajnos ilyen… ép testben ép lélek. Az igényes emberhez mások alapvetően gazdag belső tulajdonságokat párosítanak.

Az önmagára valamit is adó férfi pedig a házát szakemberrel építteti, minőségi autót vezet, profikkal edz – és a fotózást miért bízná amatőrökre, holott tudja, hogy mi minden forog kockán.

Két nagy gond van az átlag férfi fotóival: kevés van belőlük és azok sem megfelelő minőségűek. Egy profi fotózáson egyik sem fordulhat elő, ezért:

 

Portfólió készítés stílusprogram nélkül

img_0033

img_5119

img_9974

 

Csináltasd meg profi fotóssal saját fényképeidet elérhető áron. Profi portfólió elkészítést vállaljuk, hogy a képeken Te is elérd a maximális hatást.

Itt és most megmutathatod az igazi Önmagad! Lehetsz játékos, vad, visszafogott, sármos – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A portfólió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a fotókon száz százalékig Te vagy a főszereplő.

Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen ellenállhatatlan a portfólió fotózáson. Tökéletes profizmus – smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Az első fotók, vagyis a portfólió fotózás előtt, a profi smink és a profi frizura készül el. Egy fotózás előtt a smink és a frizura megalkotása átlagosan másfél órát vesz igénybe. Ezt követően a ruha kiválasztása és az öltözködés után vághatunk bele a tényleges portfólió fotózásba, ekkor készüknek el Rólad az első képek. A különféle modell fotó beállítás és extrém, egyedi modell fotók közben, a portfólió fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden fotón hibátlanok legyenek. A nap végén, a portfólió fotózás befejezése után, amikor már nem készítünk Rólad több képet, együtt megnézzük az összes elkészült fotót. Ezután pedig már csak az utómunkák vannak.

Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes fotózáskor. A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a Modell szolgálatára, a Te hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.

 


Mire képes a portfólió fotózás és a style program együtt?


Részei (választott csomagtól függően, részletesebben alább):

 • PROFESSZIONÁLIS fotós és felszerelés
 • Előzetes telefonos egyeztetés a fotóssal – minden kérdésedre válaszolunk!
 • Választható háttér, téma – Légy ami csak akarsz!
 • Ékszerek, kiegészítők, napszemüveg, Jim Beam-es üveg – hozz amit csak hozni akarsz, hogy igazán megmutathasd a személyiséged!
 • Online ismerkedés tanácsadás – a legjobbaktól!
 • Elérhető ár!
 • A képek tökéletesen alkalmasak társkereső oldalakon való használatra – akár segítünk elkészíteni a társkereső adatlapod, hogy a lehető legjobb legyen!
 • Akár ajándék konzultáció, akár Valent Gáborral, + ajándék DVD!
 • Igény esetén profi fodrász, sminkes
 • VIP programnál pedig stílustanácsadást is igényelhetsz, vagyis biztosan a legjobb ruháidban leszel a fotókon!

JELENTKEZZ MOST!

Ízelítő:

kurillaanita(1)csaba_portlillafehr2(1)

JELENTKEZZ MOST!

Ízelítő:

kep3 kep1gundelagnes_02

JELENTKEZZ MOST!

Ízelítő:

Előtte            Utána

 regi_g mirk3

Előtte                        Utána

elotte utana

JELENTKEZZ MOST!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Portfólió Fotózás Férfiaknak” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek: