Infóvonal: 20/516-4576

Társas IQ Tréning

Társas IQ Tréning

A képzés célja:

 • olyan férfiakat kiképezni akik magasabb szinten tudják párkapcsolataikat működtetni
 • képesek lesznek átlátni a férfi-női dinamikát
 • megnő a Társas Intelligencia szinted
 • a végeredmény egy természetesen vonzó férfi

Leírás

Társasági Intelligencia Program

trener

magabiztos

Ismerkedési Képességek Növelése

“Társasági Intelligencia Férfiaknak” c. mesterkurzus

Építsd ki a hatékony társas kommunikáció képességét!


Mi is ez a Társas Intelligencia Program (TIP) és mi a Képzés Célja:


Egy férfit kiképezni élő gyakorlatokon keresztül a társas, ezen belül is a férfi-női dinamika irányítására és kontrollálására.

A képzés végeredménye:

1. Egy olyan személy, aki egy jóval magasabb szinten tudja a párkapcsolatát működtetni, és azt boldoggá tenni pusztán kommunikáció által.

2. Egy olyan férfi, aki képes megszólítani és meghódítani egy általa választott hölgyet, akivel romantikus és szexuális kapcsolatba kezd.

3. Egy olyan férfi, aki nagyobb vonzerőt gyakorol az emberekre és a nőkre egyaránt, amivel társasági és karrierélete jelentősen javul, és megnyerővé válik mások szemében.

 


A Társas IQ képzés tematikája:


  • A képzés kizárólag gyakorlatokból áll. A tréning egy átmenet a csoportos és az egyéni tréningek közt. Se nem egyéni, se nem csoportos.
  • A társasági dinamika (más szóval energia) kontrollálásra meg fogod tanulni azokat a szinteket, amiket használnod kell, hogy vonzalmat generálj bármely nőben. Ezek a szintek be lesznek gyakorolva addig a pontig, amíg magadba nem integrálod azzal a céllal, hogy egy olyan személyiséget építs, ami természetesen lesz vonzó.

 

 

  • A végeredmény egy természetesen vonzó férfi. Mentes görcsösségtől, robotos kommunikációtól, akadozástól. Sok férfi agresszív lesz, ha valami nem sikerül. Sok férfi behódol a nőnek.
  • Te egyik sem leszel a program végére. Egy olyan férfivá válsz, aki nemcsak domináns, hanem aki méltó társa egy nőnek. Ez a Társasági Intelligencia legmagasabb foka. A program közben folyamatosan, a végére pedig jelentősen megnő a Társas Intelligenciaszinted!

JELENTKEZZ MOST!

 

1. Alapozz Meg Egy Erős Belső Képet!

Dominancia, testbeszéd fejlesztése, a tekintély és társasági kontroll megszerzése. Itt be fogod gyakorolni az egyszerre szeretetteljes és domináns viselkedést. A tekintély és a társasági kontroll megszerzése az első lépés ahhoz, hogy vonzalmat és végső kontrollt szerezz a társas kapcsolataid felett!

Itt megismerheted az általam talált és fejlesztett “Kristálylabda” gyakorlatokat, amik nagyon egyszerűek, de ugyanakkor nagyon pontosan kell csinálni őket, hogy eredményes legyen. Többen fogunk figyelni, hogy tényleg jól csinálod, így fog az agyad ráállni arra, hogy jól tudd venni ezeket a helyzeteket!

2. Képes Kell Légy Elkezdeni Beszélgetést Csoportokkal, Átvenni a Kontrollt és Irányítani a Csoportdinamikát

Bármilyen hihetetlen, de 4 gyakorlat elegendő ideig végezve elég ahhoz, hogy képes legyél csoportokkal elkezdeni beszélgetni, és átvedd tőlük a kontrollt! Vagyis, hogy az történjen, amit te szeretnél. Sokan pánikba esnek, ha több férfival kell beszélgetniük. Valakinek azzal van problémája, hogy egy olyan csoporthoz csatlakozzon, ahol 1 vagy több hölgy is tartózkodik. Ezeknek a gyakorlatoknak segítségével megoldódik ez a probléma. De ettől jóval több: Nem egyedülálló, hanem több tagból álló csoportok feletti kontrollt szerzel ezek után!

“Gáborral begyakoroltuk a csoportok megszólítását. A legnagyobb nyereségem ebből a gyakorlatból, hogy Gábor kijavította, ha valamit rosszul csináltam, így egyrészt magabiztosabbnak érzem magam, ha egy csoportot kell megközelíteni, mert van tapasztalatom abban, hogy mit hogyan kell csinálni, másrészt rájöttem, hogy eddig mik voltak azok a dolgok, amiket rosszul csináltam. Úgy érzem, hogy sok ember azért nem mer nyitni, mert nem tudja, hogy pontosan mit kell csinálni, ezért sok rossz tapasztalat van ezzel kapcsolatban. Ez a pár gyakorlat segíthetne sok embernek átlendülni ezen a holtponton. Végre tudom pontosan, mit kell csinálni, ki lettek javítva a hibák.”
BP

3. Elérni, hogy Téged Keressen, “Zaklasson” a Hölgy!

Miután megvan a társasági dominanciád, el kell érd, hogy vonzalmat, vonzerőt generálj! Azt a pici vonzalmat – ami kezdetben elindul bármilyen kapcsolatban – hogyan tudod felturbózni? Van pár speciális gyakorlat erre. A dominancia tényleges megszerzése után szabad csak először bókolni egy nőnek, de nem mindegy hogyan. Az igazán domináns férfi kezdhet bókkal, de ezután újfent bizonyítania kell a dominanciáját a nő felett. És ezt sokan nem tanulták meg, hogyan is kell!

4. Pontosan Észlelned Kell Azon Lehetőségeket (Ablakokat) Amiből Hasznot Húzol Mindkettőtök Javára

Ahhoz, hogy legyen egy kapcsolat, jó kapcsolat két ember között, ahhoz kell valaki, aki előreviszi. Neked észre kell venned, hogy a másik fél lead bizonyos jelzéseket. Ezeket a jelzéseket be fogjuk gyakorolni, hogy észre vedd, és (a legfontosabb) hogy erre te merj lépni. Sok embernek nem is az észleléssel van gondja, hanem azzal, hogy nem tudják pontosan mit és hogyan kellene lépni egy olyan nyitásra, amit a másik fél jelez.

Ha már nálad a dominancia, vonzalmat is tudtál gerjeszteni, akkor itt az idő, hogy lépj! Sok hölgynek van azzal problémája, hogy a Férfi nem lép, miközben sok jelet küldött. Előbb-utóbb a hölgy feladja és elkönyveli a férfit tutyimutyinak, jobb esetben “csak” elszáll a vonzalom!

5. Hogyan Érd El, hogy Kicsapd a Hölgy Logikus Oldalát?

Sok férfi logikus érvekkel szeretné meggyőzni a nőt, hogy ő az ideális. Nem megy… A nők az érzelmekre reagálnak elsőre, és ezt meg kell tanulni minden intelligens férfinak! Pár másodperc ugyan sokszor, de szükséges, ha nem szeretnél mindig “csak barát” lenni!

6. Kiváló Társalgónak Kell Lenned, hogy a Nőkkel, az Emberekkel Sikereid Legyenek

Sok embernek problémája van azzal, hogy végtelen ideig beszélgessenek. Akár régi, akár új ismerősről van szó! Íme pár gyakorlat, ami végérvényesen megszünteti ezt a problémát! Megtanulod azt is, hogyan kerüld el a kényes és lehúzó témákat, amik megterhelik a kapcsolatot. Ezután te vezeted a beszélgetést olyan irányba, ahova akarod! Enélkül és az ezt követő (7. pont) képesség megszerzése nélkül szokott általában előfordulni az, hogy a férfi nem érti, hogy a hölgy miért nem veszi fel a telefont már több hete, ha hívja.

7. Meg Kell, hogy Alapozd a Hitelességet és Egy Valódi Személlyé Kell Válj a Másik Számára

Tegyük fel, hogy sikerült (veszekedés vagy válás után: újra) kíváncsiságot gerjesztened irányába. El is indult (vagy folytatódott egy jobb irányba) a kapcsolat. Fontos, hogy a másik ember, a nő (újra) bízzon benned. Hogyan? Speciális technikák, hogy egy nő bízzon benned. Ha magadba építed, akkor automatán fogsz bizalmat építeni úgy, hogy oda sem kell erre külön figyelned.

A tréningen 4 féle bókot fogsz megtanulni. Itt például az őszinte bókolás tudományát fogod magadba integrálni, amivel jelentős vonzalmat fogsz generálni! Én ezen eszköz birtokában tudtam elérni régen, hogy legyen végre barátnőm.

 

8. Ha Nem Tudod Hogyan Kell Megérinteni egy Hölgyet Oly módon Ami Beindítja, Addig Nem Leszel Más Számára, Csak Egy Barát

Akár párkapcsolatban vagy, akár randevúzol valakivel, fontos, hogy természetes legyen az érintésed. Legyen az egy kézfogás vagy egy ölelés. Ezt fogjuk itt begyakorolni, hasonlóan egy tánctanfolyamhoz, ahol nem mindegy, hogyan vezeted a hölgyet! Sok táncos lány panaszkodik, hogy a partnere nem tud vezetni, domináns lenni. Itt megtanulod! Mármint nem a táncot, hanem a természetes érintést.

A gyakorlat meglepő módon nem csak arra jó, hogy beindítsd vele a hölgyeket, hanem hogy a baráti és rokoni kapcsolataid is sokkal közvetlenebbek és természetesebbek legyenek! Ezt a többi gyakorlatnál is érzékelni fogod.

9. Szükséged Van Erőteljes Eszközökre a Telefon, Email, Sms és Más „Nyomonkövető”  Elemekre

Társasági intelligenciához manapság hozzátartozik a modern technika alkalmazása is. Pár gyakorlat és többé nem rettensz meg egy hívástól, hogy leegyeztess egy találkozót!

10. Hatásos Találkozókat Kell Teremts, Azaz Ki Kell Agyalj Megható Élményeket, Aminek Következtében a Nőt Oda Viszed Ahova Akarod

Azt hiszem, nem kell ragozni! A show és a romantika megteremtése nagy hatással van minden emberre, különösen a nőkre. Nemcsak randevúknál, de üzleti és egyéb baráti találkozók szervezésénél is nagyon hasznos, amit itt megtanulsz.

11. Demonstráld Szellemi Képességeid, Ezalatt egy Mély Kapcsolatot Fogsz Építeni a Nővel

A nő azt fogja csinálni, amit te akarsz! Ha ügyesebb vagy, akkor közösen döntitek el a dolgokat, de a fontosabb dolgokban mindig a tiéd a vezető szerep! Itt ezeket fogjuk begyakorolni, és olyan bókolási technikákat, amiktől nemcsak elolvad a nő, hanem tudod kontrollálni vele a kapcsolatotok folyását.

12. Kevés Erőkifejtéssel Nagy Hatalmat Tudsz Szerezni Azáltal, hogy Szexuális Feszültségen Keresztül Az Interakció Szexuálisba Megy Át

Meg kell tanuld a nők nyelvét. Az érzéki nyelv használatát. Mit gondolsz, miért olvasnak a nők romantikus könyveket? A férfiak meg miért nem? Miért szeretik sokkal jobban a nők? Itt meg tudod tanulni azt, hogyan hass a nyelv és a testbeszéd eszközein keresztül az ő szexualitására. Párkapcsolatban minden nő erre vágyik. Ha viszont nemcsak ezt tudod, hanem használva a korábbi gyakorlatokban tanultakat, és domináns is tudsz maradni, akkor egy olyan férfi válik belőled, aki után kapkodni fog minden nő!

Erről fogunk gondoskodni, hogy megtartsd egyszerre a domináns és romantikus éned, amitől igazán szexuális tudsz lenni és párod erre boldogan fog reagálni!

13. Pár “Piszkos” Trükk, Amikkel Tudsz Irányítani egy Kapcsolatot

Azt figyeltem meg, hogy az igazán vonzó férfinak természetes az, hogy vonzó. Eszébe sem jut, hogy nem vonzó és, hogy nem szeretik őt. Sajátos fordulatokat, mondatokat használ, amiket sajátos módon ad elő. Ezeket a sajátosságokat fogod itt megtanulni. Nem konkrét mondatokat, hanem konkrét fordulatokat, amikkel a férfi eszköztárad bővül.

14. Meg Kell Tanuld Hogyan Menj A Szex Felé Azonnal és Zökkenőmentesen Semmilyen Utolsó Pillanati Ellenállásba Ütközve

Ez az egyetlen feladat, amihez nem kell partner. Akár első szexuális élmény lesz egy hölggyel, akár feleségeddel csinálod, az egyik legfontosabb, hogy ebben a helyzetben is magabiztos légy! Ez nem egy szexuális technikát, pózt, tudást tanító gyakorlatsor, hanem pár kommunikációs eszköz, amit minden intim helyzetben tudnod kell használni.

15. Szippantsd be a valóságodba a Hölgyet, hogy szó szerint körülötted forogjon a világ

Egy gyakorlatsor, amivel eléred, hogy a nő gyorsan beléd szerelmesedjen. Természetesen ez a kommunikációs eszköztár csak akkor működik igazán hatásosan, ha a korábbiakat jól beépítetted. Erről gondoskodunk, nem fogunk úgy továbbengedni, hogy a korábbi gyakorlatok nincsenek befejezve.

Ez az utolsó feladatsor, ahol úgymond összeáll teljesen a kép benned, és látni fogod, hogy mennyit is fejlődtél összességében.

JELENTKEZZ MOST!

“Köszönöm a sok tudást, amit Gábortól és Adritól kaptam az elmúlt hónapokban. Megtanultam, hogyan kell úgy kommunikálni a nőkkel, hogy nőknek érezzék magukat mellettem. A nőkkel való kommunikációs készégeim fejlődése mellett a személyiségem is sokat fejlődött. „Maradj pozitív és lelkes” – mondta sokszor Gábor, a program előrehaladtával nemcsak a női teszteket tanultam meg pozitívan és lelkesen kezelni, hanem az agyam arra is ráállt, hogy hogyan tudnám a velem bunkó emberek viselkedését is pozitívan és lelkesen átkeretezni. ” ZA


Mikor indul a képzés, mennyi ideig tart?


Midi verzió 10 óra. 1 nap 9-21 között (szünetekkel).

Maxi verzió 50 óra,  5×1 nap. Bármely időpontban csatlakozhatsz, te választod ki milyen napokon. Nem kötelező egymásután. Van aki havonta 1x jön, van aki 3x, de valaki kihagy 3 hónapot is. Nem számít, mivel mindenki a saját tempójában halad.

Hol tartjuk a képzéseket?

Budapesten a patinás ötcsillagos Continental Hotelben.

Pontos Cím: Bp., VI. kerület, Erzsébet krt. 43.


Mik az előnyei a képzésnek?


 

Csak veled foglalkozunk a képzés ideje alatt:

Csak veled foglalkozunk a képzés ideje alatt!  Nem csoportos előadás lesz, ahol eloszlik a figyelem. Minden tanuló kap saját trénert! A trénerek pedig folyamatosan ellenőrizve lesznek a vezető tréner irányítása alatt, ha bárhol is elakadás lenne, segítenek.

Extrém limitált a létszám:

Mindössze 5 fő. Összesen 7 (!) tréner felügyeli a munkádat, ebből 1 folyamatosan veled lesz! Mivel nagyon korlátozott a létszám, időben jelentkezz, nehogy lecsússz a következő alkalomról!

Legjobb férfikommunikációs tréning:

Akár van barátnőd, párod, akár nincs, ez a legjobb Férfikommunikációs tréning, ami hatékonyan fejleszti a kommunikációs képességed. Miért? Mert nincs kísértés, mintha az utcán vagy szórakozóhelyen gyakorolnád a kommunikációt.

Magabiztos elméleti tudás:

48 (!) tréninggyakorlatból áll, előtte mindössze 2 óra elméleti tudást kell megszerezned, amiből azonnal kapsz is ellenőrzést, hogy teljesen magabiztos elméleti tudással indulj el. A többi elméletet a gyakorlatok fogják megteremteni.

Terep gyakorlatok:

Terepre (élő helyzetekben) csak akkor engedünk ki, ha az adott célt maximálisan teljesítetted! Erről a vezető tréner fog mindig megbizonyosodni. Ha azt gondolod, most nem fog menni, akkor is fog menni. Nyugi, széles oktatói tárházunk van.
11 éves tréneri tapasztalatunk van bármilyen nehéz eset megoldására, legfeljebb az adott gyakorlat elhúzódik egy kicsit.

Kiváló eredmény elérése:

Az elhúzódó idővel semmi gond, hiszen úgy van kifejlesztve a tréning, hogy az emberek nincsenek egymáshoz kötve. Így a lassabb tanuló nem húzza vissza a gyorsabbat, és fordítva. Nem mellesleg így tud mindenki önmagához képest kiváló eredménnyel végezni. Az elégséges, közepes teljesítmény nálam elégtelent jelent! Hogy hogyan lehetséges ez? Ez az én egyik oktatói titkom, és erre is kaptam képzést sok-sok éve, amit folyamatosan ellenőriznek a kiváló amerikai instruktorok.

Kik a résztvevők?:

Kik a résztvevők?

5 fő. Plusz 5 trénerhölgy. Plusz 1-2 vezető tréner. A hölgyeket személyesen képeztem ki. Mindegyikőjük válogatott személyiséggel, türelemmel és kiváló kommunikációs ill. társasági képességekkel rendelkezik. Végig ketten lesztek az adott hölggyel, hogy gyakoroljatok és a programot végezzétek.

Új gondolkodásmód, szemléletmód megteremtése:

Ezen tréning-gyakorlatok célja nemcsak az adott képesség, helyzetekre való reagálás feljavítása, hanem úgy lettek speciálisan kialakítva, hogy a gondolkodásunkat (“mindset”-ünket) megváltoztatva egy teljesen új mintát adjanak a különböző, éles társasági és ismerkedési helyzetekre! Az új gondolkodásmód, szemléletmód fogja megteremteni azt, hogy egyrészt természetes, másrészt hiteles légy adott társasági helyzetben.

A 48 tréninggyakorlat kb. 50 órából áll. (1 nap 10-11 óra, összesen 5 nap) Ezenkívül minden gyakorlatsor végén élesben is demonstrálod a megszerzett képességeid.

Te választod ki, mikor jó neked. Havonta 2 (2011. májustól legalább 4) alkalom van arra, hogy elgyere! Ideális esetben 2 hónapon belül lezárod a teljes programot! Lesznek házi feladatok is, amik segítik a gyors befejezést!

100% GARANCIA:

100% pénz visszafizetési és megelégedettségi garancia! Menet közben bármikor visszaszolgáltatjuk a befizetett összeg 100%-át, ha úgy érzed, nem érted el a tanfolyam és a saját magad által kitűzött célokat! Igen, ennyire biztosak vagyunk sikeredben! Ehhez csak azonnal jelezni kell, ha valami nem megy.

JELENTKEZZ MOST!


Kérdések:


 Kérdés: ,,A program elvégzése után mennyire fogja látni más férfi vagy lány, hogy ez betanult avagy természetes kommunikáció, amit én folytatok?  Attól félek, hogy észreveszik, hogy tanultam valahol azt, amit mondok.,,

Válaszom: addig nem fogunk továbbengedni az adott gyakorlaton, míg nem lesz természetes a kommunikációd. Kettő embernek kell rábólintani, hogy mehetsz-e tovább a következő gyakorlattal. Addig gyakoroljuk, míg nem lesz természetes. Éppen ezért nagy próbatétel elé áll az, aki elkezdi… de engem pont arra képezték ki, hogy az ilyen helyzeteket könnyedén és nagy türelemmel vegye. Tehát módszerem nagyban arra van kihegyezve, hogy természetes módon tudj kommunikálni ezután. Az ELÉGSÉGES nem a megfelelő szint! Kizárólag JELES, KITŰNŐ eredményt várunk el és produkálunk veled!

 

 Kérdés: ,,Hogy fogok tudni beszélgetni, ha még megszólítani se merem a hölgyet? Hogy fogok tudni bókolni, ha még beszélgetni sem tudok?,,

Válaszom: Nem a legnehezebb szinttel indulunk, hanem mindig a legelső lépcsőfokot másszuk meg és utána megyünk a következőre, amíg JELES eredménnyel nem megy az előző szint.

 

 Kérdés: “Hogyan tudom az állapotomat (azt, hogy jól érezzem magam) megtartani bizonyos társasági helyzetekben? Hogy tudom magam jól érezni minden szituációban?”

Válaszom: Pontosan ezt adja ezen tréningem. Olyan szituációs gyakorlatokat fejlesztettem és találtam ki, amivel ez a képességed fog nőni. Megnéztem, mik a lehetséges sablon szituációs helyzetek. Nem olyan sokat, mindössze 48-at találtam! 🙂

Hogy megtartsd azt az állapotot, ami te vagy, igazából az kell, hogy képes legyél demonstrálni azt önállóan. Kezdetben ott leszek, segítek… utána elengedett kézzel is kell, hogy menjen!

Ez az a helyzet, amikor a vonzerőd nemcsak hogy gyakorlod, hanem természetes éneddé válik. Így mindenféle társasági szituációban jelentősen fog nőni a képességed, hogy azt kontrolláld!

NEM rutinokról, bemagolt szövegekről szólnak a gyakorlatok, hanem a természetes állapotod megtartása és ennek kommunikálása, amit egyszerre én, mint oktató és a partnered (ez esetben egy képzett hölgy) fog nézni.

 

 Kérdés: “Érzelmeimet hogyan tudom kontrollálni akkor? Attól tartok, hogy ideges leszek, vagy feszült.”

Válaszom: Pontosan ezt célozzuk meg. A gyakorlatok során a cél az, hogy igyekezzen téged kizökkenteni…

Ha kizökkensz, akkor nem jól csinálod a gyakorlatot. Ezt fogjuk együtt javítani. Ha tudod magad kontrollálni, nem leszel feszült.

Én, mint oktató azon vagyok, hogy ezt meglássam. A legkisebb rezdülésedet is észrevesszük, és látunk téged úgymond Belül (belül mit teszel), és ha akár a legkisebb hibát is észrevesszük, azonnal kijavítunk. Majd ráveszünk, hogy márpedig a helyes módon csináld a gyakorlatot. Mindig csak 1-2 tényezőt javítunk, és ezt emeljük, ami már ha jól megy, akkor térünk rá a többi tényezőre.

Mire egy-egy gyakorlatot átveszünk, az adott képességednél már maximálisan fogod tudni uralni az érzelmeidet. Ezt technikai szóval elsimításnak nevezzük. Elsimítjuk az adott frusztrációt okozó érzéseket, és később egy hasonló szitu az életedben (mondjuk egy hölgytől jövő teszt, vagy hiszti) nem fog kizökkenteni.

Mint ahogy salsát tanul az ember, azt is lehet jól avagy rosszul csinálni. A mester kijavítja a lépéseid, a testbeszéded, a szemed nézését, a karod, kezed tartását. Minden apró mozzanatot! Egyszerre csak egy dologra helyezve figyelmet…, ahogy az ki van javítva, jön a következő. Itt már egyszerre 2 dolog van kijavítva, és ez nehezebb, bonyolultabb is, ahhoz képest hogy előtte 1 dologra kellett figyelni.

Tehát a mester dolga, hogy mindkét dolgot figyelje. És mester lévén látja is, hogy megy. És ez így megy tovább “A Társasági Intelligencia Férfiaknak” tréning alatt mire eljutunk a 48-ik, legösszetettebb gyakorlathoz, már az előző 47 gyakorlat be lesz épülve. Ha bármi hiányosság mégis előjön, azt én, mint oktató kijavítom, és addig gyakoroljuk míg TERMÉSZETES és TÖKÉLETES nem lesz, és amíg TE NEM ÉRZED ÚGY, hogy teljesen jó.

Minden gyakorlatsorozat után élesben, terepen (ami a tanfolyami idő maximum 5%-a) ki is próbálod, hogy működik-e.

 

 Kérdés: “Hogyan keltsek vonzalmat másokban, emberekben, hogyan legyek megnyerő? Egyáltalán hogyan nyerjem meg a számomra megnyerő embereket?”

Válaszom: Az első megalapozó gyakorlatok után jönnek a vonzalomkeltő gyakorlatok. Ami 8 speciális gyakorlatsorból áll. Ezek a közvetlen vonzalmat generálják. A többi is ugyanezt generálja, de közvetettebb és összetettebb módon.

Ilyeneket fogsz megtanulni, hogy hogyan légy vicces/pimasz egyszerre, de semmiképp sem bunkó, másokat rejtetten lealacsonyító módon. Vagy hogyan bókolj, adj dicséretet helyesen. Szerepjátékok alkalmazása bizonyos szituációkban.

 

 Kérdés: “Hogyan legyen választási lehetőségem, hogy érezzem/kommunikáljam, hogy én vagyok a főnyeremény?”

Válaszom: A gyakorlatok nagy része arra van kihegyezve, hogy mindvégig azt a mindsetet (érzést, gondolkodási módot) tudd megtartani, hogy te vagy a főnyeremény, azaz tudd azt, hogy teveled már önmagában megéri, és jó kommunikálni

 

 Kérdés: “Hogyan tartsam meg a kontrollt a társasági helyzetekben? Hogyan érjem el, hogy ne álljak, üljek úgy, mint egy kuka, és hogyan érjem el, hogy ne csak szemléljem a dolgokat, hanem részese is legyek?”

Válaszom: Igen, erre is nagy hangsúlyt helyezünk. Erre is speciális gyakorlatok vannak. Tulajdonképpen ezt már el is mondtam korábban! A kontroll megtartása kulcs az ilyen helyzetekben. Keményen ki leszel erre képezve!

 

 Kérdés: “Hogyan ismerjem fel a hamis és a valódi érdeklődést irányomban?”

Válaszom: Erre is van 2-3 speckó gyakorlat! Plusz a megalapozó gyakorlatok már ezt készítik elő (hogy a helyes gondolkodásodat kialakítsd ezzel kapcsolatban). A gyakorlatok során több ezer különböző szitut is végigvehetünk akár, amiben jelentősen lesz alkalmad kifigyelni, hogy mi a valódi, és a hamis érdeklődés közti különbség. Ha nem veszed észre, akkor azt mi, trénerek látni fogjuk, és újra fogod venni, amíg simán nem érzékeled ezeket!

A gyakorlatok egy részénél a hölgy pontosan ezt nyújtja: hamis és valós érdeklődést színlel, amit megnézünk, hogy hogyan kezeled, és ezen érzékedet javítja ki a tréning.

 

 Kérdés: “Hogy és mikor mutassam ki az érzelmeimet nem “rászoruló” magatartással?”

Válaszom: És újra: erre is van speciális gyakorlat. Mint írtam: a 48 gyakorlat mindegyike erre van tervezve. Mindenféle másikra, a másik emberre rászoruló magatartás, (needy) viselkedés ki lesz irtva belőled a tréning végére! 🙂

1. Visszaadja a természetes vonzerőt gyakorló képességed! Ami mindig is benned volt, azt kihozod a tréning végére.

2. Visszaadja az igazi férfiúi gondolkodásmódot!

3. A helytelen gondolkodásmódokat leépíti, amik korábban kudarcokhoz vezettek. Ehelyett egy erős gondolkodást (mindsetet) épít fel.

Néha van, hogy elakad a tanuló. Nem kicsit, nagyon! Erre, ő a tanuló (vagy sok más, nem általam képzett tréner) azt gondolja: “nincs megoldás, az én helyzetem reménytelen!” Én, Valent Gábor, mint oktató, tréningezve vagyok ilyen nehéz, megoldhatatlan helyzetekre is! Ami után már a megoldhatatlan “megoldhatóvá” válik!

Sokszor van, hogy korrepetálom a tanulókat, mert van valami elméleti dolog, amit nem értett meg a tanuló. Ilyenkor speciálisan megtervezett tanulási feladatot adok, amit általában a helyszínen is meg lehet csinálni. És azonnal ki van javítva a tanuló. És megért egy fontos gondolatot, ami az adott gyakorlat folytatásához elengedhetetlen.

JELENTKEZZ MOST!


További jellemzők:


Mit kell erről a tréningről még tudni?

 • Az ilyen tanfolyam egyedülálló: kevés helyen oktatnak hasonló módon. Ez nem éles helyzetekben történő gyakorlatokból (terepgyakorlatokból) áll. Ott is lehet ugyan fejlődni, de sokkal nehezebb és kiszámíthatatlanabb módon. Nem mellesleg sokkal hosszabb ideig tart.
 • Teljes tudásommal mondhatom (mint tapasztalt terepoktató egyben), hogy ugyan sokkal gyorsabban jön egy kis siker, de közel sem olyan tartós (főleg éjszakai ismerkedésre értem!)! A Tanulók 95%-a pár napon belül elveszti megszerzett képességeinek több, mint felét. Pár héten belül meg akár visszaeshet ugyanoda, mint korábban. Nagyon sokan kerestek meg ilyen (elnézést) amatőr módszerekkel “oktatott” diákok, ügyfelek, hogy akkor most mi történt, mit lehetne tenni, hogy javuljon az ismerkedési képesség.
 • Ha nagyon jó a terepoktató (akár lehet világbajnok ebben), akkor sem lehet kiváló és legfőképp tartós eredményeket elérni! Legjobb esetben is közepes eredmények érhetőek el hosszú távon, hiába az azonnali esetleges gyors siker!
 • Hasonlóan, ahogy a salsát, a társastáncot megtanulja az ember… jól érezheti magát egy salsaklub után, de kétséges, hogy megtanult aznap éjjel jól táncolni. Ilyenkor iratkoznak be -helyesen- kiváló tánctanárhoz az emberek, hogy bevésődjön hosszú távon a tudás!
 • Miért van ez? Mert lehet az adott társaság, az adott hölgy könnyű eset volt, a soron következő meg nagyon nehéz. Így nem tudsz fejlődni…!
 • Mindig akkor tud a tanuló STABILAN fejlődni, ha az aktuális szintjének megfelelő társaságot kap, illetve mindig egy picit nehezebb. Ezt terepen, még ha több ezren is vannak, lehetetlen elérni. A szintek nagyon finomak, és tagoltak, többrétűek, nem véletlen fejlesztettem ki ilyen sok gyakorlatot erre!
 • Na most az én feladatom, mint oktató, hogy hozzak egy általam képzett hölgyet, trénersegédet, akit instruálok, miközben a gyakorlatokat végezzük. A te szinted folyamatosan figyelve van, és fogom látni, hogy mi az a szint (ill. mi az az elakadáspont, vagy hiányosság), amin éppen vagy, és eszerint emeljük a lépcsőfokot. Vagy az aktuális gyakorlaton az épp aktuális hiányosságodat vesszük elő, és ezt emeljük egy magasabb szintre, avagy simítjuk el a kommunikációs feszültséget.
 • A kulcs az egész dolognak, hogy én, mint oktató látom, hogy mikor vagy jó az adott gyakorlatban. Ez lehet, hogy 3 gyakorlás alatt megvan. De lehet, hogy 30, vagy akár 100x el kell ismételni, hogy jó legyél. Ez nem lehet gépies, erre is pontosan megvan az eszközeink, hogy minden képesség természetes módon épüljön be. Semmi színészkedés, manír, sablon ne legyen a szövegeidben! Ahogy a kommunikációban az eszköz lehet a hangerő, az energia, ugyanúgy mi mint oktatók, trénerek széles eszköztárral rendelkezünk arra, hogy természetes módon építsük be a képességeidet (a “skill”-eket) a kommunikációdba.
 • Az az igazi öröm és képességnövekedés, amit elérek a tanulóimnál mérhetetlen. És elsősorban ez motivál engem, hogy ez meglegyen.
 • Emiatt is adok 100%-os pénz-visszafizetési garanciát a tréningemen. Bármely ponton valaki úgy érzi, hogy nem adott megfelelő sikert, eredményt, azonnal visszafizetem az árát!
 • Ez a tréning nem 1 napos (bár van ilyen variáció is), hanem 5×1 napos, vagy 20×2,5 órás) így 2-3-4 hónap alatt az életben is látja a tanuló, hogy működik-e ez neki vagy sem. Hasznos-e ez az életben vagy sem…
 • Ezért nem szeretek adni már igazán “terepmunkát” egy tanulómnak se. Mert ugyanazon 4 óra alatt sokkal nagyobb változást lehet elérni ezen gyakorlatok alatt. Ha valaki elvégezte ezeket a gyakorlatokat, akkor már viszont sokkal több értelme van kimenni “terepre” (utcára, szórakozóhelyre, bálra)!
 • Másik előnye a gyakorlatoknak: ha van valakinek párja, nem fog emiatt kísértésbe esni terepen!
 • A tréningjeim éppen ezért 95%-ban gyakorlatok, 5% terepmunka. Az elmélet egy 40 oldalas jegyzet (majd lesz egy 4 órás hangfelvétel), ami az alaptudást jelenti.
 • 48 képességet (48 gyakorlatba ültetett képességet) vettem elő, amit begyakorolva tisztává válik a társasági intelligenciád és a természetes hódító képességed az emberekre és hölgyekre vonatkozóan.

JELENTKEZZ MOST!


UTÁNOZHATATLAN Valent Gábor?


utanozhatatlan

Ami az én szerepem, és amit úgy vélek, hogy az, azt majdnem lehetetlen utánozni: Jómagam 1999. óta oktatok hasonló módszerekkel kommunikációs tréningeken. Ott általános kommunikációs képességeket, üzletkötői képességeket (skilleket) hoztunk a felszínre. Olyan kiképzést kaptam akkor, ami jócskán felülmúlt mindent, ami ép ésszel felfogható volt akkor számomra. De az oktatóim és mestereim nem kíméltek, mindent kihoznak belőlem, amit lehetett! Mai napig fejlesztem magam-e téren.

Oktatói tematika: Ezt az oktatói tematikát itthon tanultam Észak-Amerikai oktatók segítségével, akik nagyon elöl járnak ezzel az oktatói módszerrel. Én ezt ültettem át a férfi-női dinamikára, illetve a férfi képességek előhozására, amit tulajdonképp terepen lehetett eddig csak elsajátítani. Én dolgoztam ki azt a módszert, hogy ne kelljen terepre menni (vagy legalábbis minimálisan), és ennek ellenére sikeres tudj lenni társasági szituációkban.

Forradalmi módszer: A módszerem ennyiben forradalmi, és itthon csak pár ember képes ezt utánam csinálni, de őket ismerem, hiszen ők is velem együtt tanulták ezt. Ők főképp üzletkötők képzésében vesznek részt.

Tamás sikerélménye, 1. rész:

Tamás sikerélménye, 2. rész:


Mennyibe kerül (máshol és nálunk)?


Mielőtt az árra ugranánk! Kigyűjtöttem néhány más élő tréning árait:

nyil1ÁRAK MÁSHOL
-52 órás online marketing kurzus: 150.000 Ft (20 fős csoportos előadás és csoportos gyakorlatok 1 trénerre 20 tanuló jut, 50% gyakorlat, 50% elmélet)

-nálunk 99% gyakorlati képzés és egy tanulóra 1 tréner jut egyszerre

-45 órás angol nyelvi kurzus: 60.000 Ft (10-15 fős csoportos előadások inkább, egyszerre 1 tanár) ugyanez egyénileg: 140.000-150.000 Ft
-3 óra ,,üzletkötői tréning,, 15.000 Ft (előadás 10-20 fős csoportnak, 1 előadó vagy tréner)

(Nyugodtan nézz utána, minőségi tréningek díjai ennyibe kerülnek.)

Az ár és az érték mellett még az idő a legszembetűnőbb különbség:

nyil1IDŐD MENNYI?

1. Nálunk kötetlenül választod ki az időpontokat.

Akkor jössz, amikor van hely. Ha havonta 1x érsz rá, úgyis jó.

Ha havonta 4x, az is tökéletes!

Ha lebetegszel vagy elutazol, akkor sincs probléma. Ott folytatod, ahol elkezdted!

2. Nálunk pusztán gyakorlati a képzés.

Ellentétben a fenti kurzusokkal, ahol előadás van többnyire, és tréningnek nevezik.

3. Nálunk a tréningen maximum 5 fő vesz részt.

És nálunk nem az elégséges szint az eredmény, hanem a jeles.

 

Nézd csak meg újra, mit is ad ez a társasági intelligencia program neked:

nyil1ELŐNYÖK
Szabadabb, természetes kommunikációt mindenkivel!
Fesztelen társalgást hölgyekkel!
– El fogod tudni érni, hogy párod újra beléd szerelmesedjen!
– Meg tudsz állítani egy veszekedést bárkivel, és jó irányba tudsz terelni egy beszélgetést!
Nem zökkensz ki, ha párod vagy egy női ismerősöd zavarba akar téged hozni!
A program elejétől a végéig kapsz trénert, aki kizárólag veled foglalkozik!

-Összesen 7 tréner lesz ott azért, hogy segítsen neked!

– És ezernyi más itt tárgyalt előny!

JELENTKEZZ MOST!


Mikor indul a képzés, mennyi ideig tart? Részletesen:


Bármely időpontban csatlakozhatsz. Új csoportok (egyszerre maximum 5 fő vesz részt a képzésen) indulnak:

 • 2011-től folyamatosan, havonta 1x-2x vannak tréningek.
  Kérlek érdeklődj mikor van szabad hely.
 • Általában előre 3-4 héttel kell jelentkezz, hogy biztosan legyen helyed.
  2015.-től folyamatos havonta minimum 3 alkalommal van tréning.

Mint látod, egész napos a program, így fontos, hogy kipihenten érkezz a tréningre!

JELENTKEZZ MOST!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Társas IQ Tréning” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek: